Заміна масла в коробці КПП

Акції
Дата публікації: 1 серпня 2023 р.
zamina_masla_v_kpp_montaznaa_oblast_1

Масло в коробці передач виконує багато функцій. Воно не тільки змащує окремі елементи, зменшуючи тертя, а й охолоджує гарячі компоненти, заспокоює та "гасить" удари шестерень. Крім того, воно зменшує вібрації, захищає від корозії та зберігає все в чистоті. Масло повинно мати відповідні параметри та стандарти. Один тип буде використовуватися в коробці передач легкового автомобіля, а інший — у позаляховика, де навантаження вищі. Масло не повинно пінитися, агресивно впливати на прокладки та інші неметалеві елементи. Воно також має підтримувати правильну консистенцію та змащувальні властивості незалежно від температури.

 У Тойота Центр Хмельницький ТОВ "Гранд Мотор" використовується якісте мастило, яке відповідає стандартам. Пропонуємо Вам зробити заміну масла в коробці КПП із вигодою 15%*.

Пропозиція діє з 1.08.2023 по 31.08.2023 рр.

 

*під вигодою мається на увазі знижена на 15% вартість робіт по заміні масла. Пропозиція діє в дилерському центрі Тойота Центр Хмельницький, м.Хмельницький, вул.Вінницька 1/1. Ціни вказані без врахування вартості робіт з встановлення.  Актуальні ціни, наявність та інші деталі дізнавайтесь у сервісних консультантів Тойота Центр Хмельницький або за телефоном + 38 067 378 58 00.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля