Конкурс дитячого малюнку

Новини
Діє до 19 лютого 2024 р.
Дата публікації: 19 грудня 2023 р.
konkurs_ditacogo_malunku_montaznaa_oblast_1

Вже традиційно команда Toyota проводить конкурс дитячого малюнка, за допомогою якого тисячі дітей демонструють власний талант і креативне мислення.  

До участі запрошуємо усіх від 0 до 15 років включно за умови — якщо ви маєте  бажання перетворити свої ідеї на яскраві малюнки. Дитині необхідно намалювати або створити за допомогою комп’ютерної графіки роботу відповідно до вимог конкурсу. А далі разом із батьками принести малюнок до найближчого дилерського центру, заповнити і подати заявку в період з 19 грудня 2023 р. по 19 лютого 2024 р включно.

Заявку можна завантажити заздалегідь на цій сторінці нижче або заповнити в одному з дилерських центрів. Приймаються лише ЗАПОВНЕНІ НА КОМП’ЮТЕРІ заявки, з підписом батьків або опікунів (згідно з умовами, зазначеними у офіційних правилах). Заявки, заповнені від руки, не приймаються.

Якщо подається малюнок від руки, потрібно:

  • принести малюнок у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом із представником Toyota;

або

  • завантажити заявку на сайті, заповнити та надіслати разом із роботою у найближчий дилерський центр Toyota на адресу, що вказана на сайті конкурсу.

Якщо подається робота, створена за допомогою комп’ютерної графіки, потрібно:

  • принести digital-малюнок на USB-флеш-носії у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом з представником Toyota;

або

  • надіслати роботу на електронну адресу дилерського центру, яка зазначена в правилах конкурсу, а заявку відправити поштою або Новою поштою на адресу дилерського центру, що вказана на сайті конкурсу.


Коли усі роботи зберуть, професійна команда журі обере трьох переможців у трьох вікових категоріях. Серед призів — ноутбуки, електросамокати і рюкзаки з LED-екраном.

Конкурс проходить в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Докладніше ознайомитися з правилами Національного конкурсу можна в окремому розділі «Умови» на нашому сайті.

Переможців XII Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії» буде обрано 04 квітня 2024. Імена призерів будуть оголошені на офіційних сторінках Toyota Ukraine, а також на сайті dreamcar.toyota.ua.
Творче змагання триватиме з 19 грудня 2023 року по 19 лютого 2024-го в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Лауреати у кожній із категорій отримають цінні подарунки:
1-ше місце – Ноутбук
2-ге місце – Електросамокат
3-тє місце – Рюкзак з LED-екраном 

Призери глядацьких симпатій: 
Призери в онлайн-голосуванні з глядацьких симпатій отримають сертифікат у магазин товарів для творчості.

Малюнки приймаємо за адресою:
м. Хмельницький, вул.Вінницька 1/1
або на електронну скриньку: malyunok@grand-motor.toyota.ua

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля