Діагностика ходової частини за 299 грн*

Акції
Дата публікації: 15 травня 2024 р.
pidzagolovok_1

Діагностика ходової частини автомобіля – одна з найбільш популярних процедур на сервісі. Проводити її рекомендується 2 рази на рік.

 

Подбайте про своє авто – це займе мінімум часу, проте допоможе уникнути серйозних витрат та пошкоджень вашого автомобіля.

Ходова частина, трансмісія і підвіска – це елементи, що найбільше піддаються серйозним навантаженням при експлуатації автомобіля. Важливо пам’ятати, що зношування окремих вузлів цих систем – це лише справа часу. Для продовження моторесурсу вашого авто, слід своєчасно проводити діагностику та ремонт ходової.

 

Пропонуємо Вам зробити якісну діагностику ходової частини та перевірити якість і стан гальмівної рідини, гарантуючи кожному клієнту професійний підхід до роботи. Ми використовуємо оригінальні запасні частини та комплектуючі, а також надійне діагностичне обладнання. Наш досвід та кваліфікація фахівців гарантують економію Вашого особистого часу.

Пропозиція діє з 15.05.2024 р. до 31.05.2024 р.
Вартість проведення діагностики ходової 299грн.


Записуйтесь на сервіс  за номером 067 378 58 00 або залиште запит на обслуговування у нашому чат-боті - https://t.me/GrandMotor_Toyota_bot

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля