Що таке нанопротект?

Новини
Дата публікації: 24 квітня 2024 р.
photo_2024_04_24_13_54_02

Нанопротект для кузова – це захист, водовідштовхуваність та блиск!


Нанопротект (Нанокераміка) – догляд за автомобілем, у процесі якого наноситься додаткове захисне покриття, що нагадує лак і має підвищений блиск. Останній шар, який наноситься має водовідштовхувальний ефект. Тримається таке покриття, залежно від кількості шарів, до 3 років. Покриття якісне та здатне захистити навіть від легких подряпин.

 

Чи можна наносити нанопротект на авто з пробігом?

Звісно, можна, проте варто знати, що перед нанесенням протектора на кузов, якщо автомобіль експлуатувався, необхідно виконати відновне полірування авто.

Переваги:

Даний догляд забезпечує стійкість до впливу хімічних речовин, ультрафіолету, підвищує стійкість до корозії, окислення, оновлює колір і надає дзеркального блиску. Нанесення нанокерамічних кварцевих сполук на кузов та скло автомобіля посилює дію водовідштовхувального ефекту, сприяючи відштовхуванню бруду та води, мінімізує необхідність миття автомобіля.

Процес:

Процес нанесення протектора вимагає професійної підготовки і виконується фахівцями в цій галузі. Він включає в себе ретельне очищення поверхні кузова від бруду та забруднень, а потім нанесення тонкого шару нанокераміки за допомогою спеціальних інструментів. Працівники нашого дилерського центру знають всі тонкощі нанесення нанопротекту та професійно допоможуть вам із цим.

 

Нанопротект для захисту кузову автомобіля - це інновація, яка внесла зміни в галузь автомобільного догляду. Вона не лише забезпечує вражаючий вигляд автомобіля, але й захищає його від зовнішніх впливів, зберігаючи його стан на довгі роки.

 

Усі деталі щодо ціни засобу, вартості роботи, процесу та особливостей протектору дізнайтесь за номером: 0673785800

або залиште запит у нашому чат-боті - https://t.me/GrandMotor_Toyota_bot

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля