Конкурс малюнка "АВТО ТВОЄЇ МРІЇ ВІД TOYOTA"

Новини
Діє до 20 лютого 2023 р.
Дата публікації: 19 грудня 2022 р.
toyota_web_2022_07

Toyota. Автомобіль твоєї мрії - 2023


Для участі в національному конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023» потрібно подати роботу до одного з дилерського центру в Україні з 19 грудня 2022 року до 20 лютого 2023 року включно згідно з офіційними правилами.

 

   УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

1. Задля участі у Конкурсі Учаснику (його законному представнику) не потрібно купувати жодного продукту/товару або вносити плату за участь у Конкурсі.

2. У Конкурсі бере участь необмежена кількість Учасників, які належним чином та в повному обсязі виконали всі умови цих Правил (надалі – «Умови») та відповідають цим Умовам.

3. Подані на Конкурс Конкурсні роботи повинні бути оригінальними творами, створеними Учасниками особисто.

Також враховується наступне:

1) вік Учасника повинен відповідати віковим категоріям, що визначаються цими Правилами;

2) Учасник повинен бути громадянином України;

3) заборонено подавати для участі у конкурсі раніше оприлюднені малюнки, малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують будь-які права третіх осіб;

4) Вимоги до Конкурсної роботи:

До участі в Конкурсі приймаються: Малюнок виконаний від руки та/або Малюнок CG.

 

Для участі у Конкурсі Конкурсні роботи/Малюнки повинні відповідати наступним вимогам:

(а) Малюнок виконаний від руки:

При створенні Малюнка допускається використання будь-якого засобу для малювання – будь-якої фарби, в тому числі акварелі, кольорових маркерів, пастельних олівців тощо. Малюнок виконаний від руки повинен бути поданий на аркуші паперу розміром, що не перевищує 400 x 550 мм.

До Конкурсу допускаються Малюнки, виконані у форматі А3 (420 х 297 мм.) або А4 (210 х 297 мм.).

(б) Малюнок CG повинен бути розміром не менше 1 МБ і не більше 5 МБ (з розширенням приблизно 300 dpi) та бути кольоровим. Допустимі цифрові формати файлу: JPEG та PNG.

 

5) Конкурсні роботи  повинні бути виконані особисто Учасником;

6) Конкурсні роботи  Учасників мають бути виконані згідно з темою Конкурсу;

7) Конкурсна робота  Учасника має бути кольоровою (не чорно-білою).

5.4. Учасник може подавати на участь у Конкурсі будь-яку кількість Конкурсних робіт  за власним бажанням.

5.5. Конкурсні роботи повинні подаватись протягом Строку проведення Конкурсу порядку, встановленому згідно з п.6.1 цих Правил.

5.6. Кожна подана Конкурсна робота повинна супроводжуватися Заявкою на участь у Конкурсі, (надалі – «Заявка»)  заповненою в електронній формі (у форматі PDF) друкованими літерами, роздрукованою та підписаною законними представниками Учасників. Форму Заявки на участь у Конкурсі можна завантажити через  веб-сайт за посиланням: www.dreamcar.toyota.ua або заповнити в Місцях проведення Конкурсу.

5.7. Учаснику може бути відмовлено в участі у Конкурсі, за умови, якщо:

5.7.1. Конкурсна робота Учасника подана пізніше строку проведення Конкурсу, визначеного цими Правилами;

5.7.2. порушено будь-яку з умов, визначених цими Офіційними Правилами;

5.7.3. встановлено факти порушення авторських прав на Конкурсну роботу;

5.7.4. Конкурсна робота Учасника нагадує роботи, подані в рамках попередніх Конкурсів, відомі картини;

5.7.5. Конкурсна робота Учасника містить торгові марки, логотипи (за винятком торгових марок, логотипів Організатора);

5.7.6. Конкурсна робота виконана кількома особами або виконана іншою особою, ніж Учасник.

 

 ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

1. Для участі в Конкурсі , законним представникам Учасника необхідно ознайомитись із цими Офіційними Правилами Конкурса, дати свою згоду на участь, заповнивши Заявку на участь у Конкурсі у визначеному цими Офіційними Правилами порядку, а Учаснику Конкурсу

намалювати Конкурсну роботу, що відповідає темі Конкурсу – «Автомобіль твоєї мрії», та подати Конкурсну роботу разом із Заявкою протягом Строку проведення Конкурсу   в наступному порядку:

 

Малюнок виконаний від руки:

Варіант №1: Учасник разом із законними представниками  приносить Малюнок, виконаний від руки у будь-яке з Місць проведення Конкурсу, що визначені в п.3.1. цих Правил, законні представники заповнюють та підписують Заявку на місці разом із представником офіційного дилерського центру Toyota.

Варіант №2: законні представники  завантажують із веб-сайту www.dreamcar.toyota.ua Заявку та, заповнивши її в електронній формі, та підписавши, надсилають у найближче Місце проведення конкурсу засобами поштового зв’язку  разом з Малюнком Учасника на адреси, вказані в п. 3.1. цих Правил.

 

Малюнок CG:

Варіант №1: Учасник разом із законними представниками  приносить Малюнок CG на USB-носії інформації, та передає його у будь-яке із Місць проведення конкурсу, законні представники заповнюють та підписують Заявку на місці разом з представником офіційного дилерського центру Toyota.

Варіант №2: Учасник відправляє Малюнок CG на електронну адресу офіційного дилерського центру, що вказана в п. 3.1. цих Правил, а завантажену з веб-сайту Конкурсу, заповнену в електронній форм, та підписану законними представниками Заявку відправляє засобами поштового зв’язку на адресу будь-якого з Місць проведення Конкурсу, що вказані в п. 3.1. Правил або направляє відскановану Заявку на електронну адресу офіційного дилерського центру, що вказана в п.3.1. разом із Малюнком.

У разі, якщо Заявка, яку було відправлено засобами поштового зв’язку, заповнена неналежно, або не містить підписів законних представників, представник офіційного дилерського центру Toyota повідомляє про це законних представників Учасника за контактними даними, зазначеними в такій Заявці. Після подання Учасником відкоригованої Заявки в загальноиу порядку, що визначений вище, Заявка буде вважатися поданою належним чином.

Після закінчення Строку проведення Конкурсу конкурсні роботи Учасників, які були попередньо відібрані Виконавцем як такі, що відповідають умовам, що визначені цими Правилами, передаються Виконавцю для подальшого представлення Конкурсних робіт членам Журі для визначення Переможців.

 

2. Всі Учасники Конкурсу розподіляються за наступними віковими категоріями:

– діти до 7 років включно;

– діти від 8 до 11 років включно;

– діти від 12 до 15 років включно.

3. Конкурсні роботи Учасників, що за результатами Конкурсу посіли перші три місця у кожній віковій категорії, будуть передані для участі у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії – 2023», що відбудеться у 2023 році (що також для цілей зручності іменується як «Світовий конкурс», надалі – «Всесвітній конкурс»), організатором якого є компанія Toyota Motor Corporation, місцезнаходження якої: 1, Тойота-Чо, Тойота, Аічі, 471-8571, Японія, (надалі поіменований як «ТМС»). Своєю участю у Конкурсі, Учасник та його законні представники надають Організатору/Виконавцю свою згоду передавати його Конкурсні роботи, які посіли перші три місця у кожній віковій категорії, для участі у Всесвітньому конкурсі.

4. Порядок та умови проведення Всесвітнього конкурсу, включаючи визначення переможців та призового фонду Всесвітнього конкурсу, визначаються на власний розсуд організатора Всесвітнього конкурсу – ТМС.

5. Учасники, Конкурсні роботи яких посіли з першого по третє місце у кожній віковій категорії, надалі у тексті цих Правил будуть поіменовані як «Переможці».

 

 ПРИЗОВИЙ ФОНД

1. Призами Конкурсу є:

а) за перше місце у кожній віковій категорії – планшет та стилус;

б) за друге місце у кожній віковій категорії – планшет;

в) за третє місце у кожній віковій категорії – набір маркерів та набір паперу для маркерів;

Загальна кількість Призів Конкурсу –  9.

 

Бажаємо успіху

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля