Чому потрібно очищувати систему паливного бензинового двигуна?

Новини
Дата публікації: 21 серпня 2023 р.
ocisenna_dviguna_montaznaa_oblast_1

Очисник деталей бензинового двигуна від нагару Toyota Workshop Products Petrol Fuel System Cleaner збереже продуктивність та справність Вашого двигуна.

Чому потрібно очищувати систему паливного бензинового двигуна?

Пальне, яке використовується для автомобіля може містити різні домішки, які при згорянні залишатимуть накип і нагар на деталях паливної системи. Це може призвести до зниження продуктивності, неправильної роботи двигуна, збільшеного споживання бензину та збільшених викидів шкідливих речовин і вихлопних газів.

Найкращим рішенням для усунення цих проблем є засіб Petrol Fuel System Cleaner від Toyota. Завдяки спеціально розробленій формулі очисник розчиняє і видаляє нагар, накип, відкладення та інші забруднення з комплектуючих паливної системи бензинового двигуна.

Як часто використовувати Petrol Fuel System Cleaner?

Рекомендується використовувати засіб кожні 10 000 - 15 000 кілометрів. Це допоможе підтримувати систему пального в належному стані та забезпечити тривалу і надійну роботу двигуна.

Збережіть двигун Вашого автомобіля разом із Petrol Fuel System Cleaner від Toyota.

Для перевірки паливної системи автомобіля та для проведення процедури очищення деталей бензинового двигуна записуйтесь на обслуговування на сервіс дилерського центру Тойота Хмельницький.
У нас Ваше авто буде в надійних руках висококваліфікованих спеціалістів.

Записуйтесь на сервіс за номером: 067 378 58 00
або в один клік через telegram-bot:
https://t.me/GrandMotor_Toyota_bot

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля