Corolla Cross із вигодою до 4%*

Акції
Дата публікації: 10 липня 2024 р.
pidzagolovok_2

З 1 липня до 31 липня 2024 року в Тойота Центр Хмельницький діє спеціальна пропозиція на автомобіль Corolla Cross Гібрид 2024 року у комплектації Active, Live, вигода 2%, у комплектації Lounge, Premium, вигода 4%.

Corolla Cross — модель, що оснащена гібридною технологією Toyota 5-го покоління, що передбачає використання легших і компактніших компонентів. Ця технологія забезпечує автомобілю ще більшу потужність та ефективність. Гібридна система Toyota 5-го покоління поліпшує керованість автомобілем, а також забезпечує кращі відчуття від прискорення і впевненіше водіння.

Оснащений 2,0-літровим силовим агрегатом із переднім приводом. Максимальна потужність гібридної системи становить до 197 к.с./145 кВт, що на 8% більше порівняно з попереднім поколінням. Автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год усього за 7,6 секунди з підтримкою переднього привода. Рівень викидів CO2 моделі становить 93-102 г/км. Corolla Cross оснащена новим блоком керування потужністю (PCU), що зменшує рівень електричних витрат у системі (-6% для 2,0-літрового двигуна). Це дозволяє економити пальне і забезпечує тихішу роботу системи.

В авто застосовується новий 12,3-дюймовий комбі метр на панелі приладів водія. Його ергономічний дизайн забезпечує відмінну видимість для зручного зчитування інформації та інтуїтивно зрозумілого керування. Панель приладів можна персоналізувати за допомогою різних тем: Casual, Smart, Tough Sporty.
Оновлена мультимедійна система включає 10,5-дюймовий сенсорний дисплей високої чіткості, а також інтеграцію зі смартфонами через Apple CarPlay (бездротове) і Android Auto (із застосуванням дроту).

  *Зовнішній вигляд авто може відрізнятись від зображеного. Пропозиція не є публічною офертою.

Завітайте до нашого дилерського центру, здійсніть тест-драйв та станьте власником сучасної та потужної Corolla Cross вже сьогодні.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля