Перевірка, очищення та заправка системи кондиціонування із вигодою

Акції
Дата публікації: 9 травня 2023 р.
kondicionuvanna_05

Підготуйте авто до літа!
Своєчасна перевірка та очищення системи кондиціонування забезпечить комфорні та приємні подорожі у спекотні літні дні.

Зробіть перевірку, очищення та заправку системи кондиціонування з вигодою -50%*

Легкові автомобілі - 985 грн.
Позашляховики - 1298 грн.

*Усі деталі за номером: 067 378 58 00
Пропозиція діє до 30.06.2023

 

Сучасний автомобіль - це комфортний, стильний та надійний автомобіль. Одним із елементів, який забезпечує комфорт поїздки є кондтиціонер, однак слід пам'ятати, що після тривалої експлуатації автівки, може знадобитися заправка автокондиціонера, а іноді і ремонт обладнання.


Коли ж саме потрібна пе
ревірка і заправка кондиціонера?

Перевірка і заправка кондиціонера потрібна у трьох випадках:

  1. Під час роботи пристрою можна почути сторонні звуки.
  2. Компресор працює, але кондиціонер не охолоджує салон.
  3. Пристрій не запускається, сигнальні лампи або дисплей не працюють.

Ремонт і обслуговування кондиціонера доводиться виконувати через порушення герметичності контурів, поломки електричної частини або виходу з ладу механічних вузлів, деталей компресора. Поломки виникають в результаті впливу вібрації при русі автомобіля, попадання конденсату всередину трубок, перегорання запобіжників або пошкодження проводки.


Ремонт кондиціонерів в Гранд Мотор Хмельницький здійснять швидко та професійно, наша сервісна станція оснащена
спеціальним обладнанням, інструментами, запасом фреону для поповнення контурів пристрою. Пам'ятайте: самостійне втручання призведе до втрати гарантії на обладнання, а іноді - до виходу системи кондиціонування з ладу.


Допускається самостійно провести первинну діагностику. Як перевірити кондиціонер в машині:

  1. Запустіть систему охолодження повітря.
  2. Встановіть необхідний режим роботи відповідно до рекомендацій виробника.
  3. Через кілька хвилин в салон повинне надходити холодне повітря.
  4. Якщо кондиціонер не вмикається, потрібно перевірити відповідні запобіжники в автомобілі або одразу звернутися в ДЦ.

Як здійснюється перевірка кондиціонета співробітниками Гранд Мотор Хмельницький:

1) перевірить нарізні сполучення трубок, якщо необхідно - відновить герметичність. У разі, коли пошкоджені радіатори, потрібно їх пайка або заміна. Гумові ущільнювачі з часом втрачають еластичність, починають пропускати газ назовні. Їх також доведеться видалити і замінити на нові. 

2) через заправний отвір майстер поповнить запас фреону. Заправка кондиціонера автомобіля виконується приблизно раз в 2-3 роки. На автомобілях старше 5-6 років рекомендується обслуговувати систему охолодження повітря в салоні приблизно раз на рік.


Якщо кондиціонер в авто несправний, майстер виконає пошук причини поломки. Часто необхідна заміна деталей компресора, розширювального клапана або температурних датчиків. Після усунення дефектів системи, співробітник виконає заправку кондиціонера в машині, його перевірку.

Додатково у нас проводиться антибактеріальна очистка системи. Це допоможе видалити шкідливі мікроорганізми, уберегтися від різних захворювань, які вони викликають.


Чому заправку кондиціонера вигідно виконати в Гранд Мотор

Щоб правильно обслужити систему охолодження повітря в салоні, потрібен досвід, оригінальні комплектуючі, якісний фреон. У Гранд Мотор є власний склад з запасними частинами та витратними матеріалами для кондиціонерів.


Вартість заправки кондиціонера авто залежить лише від обсягу фреону, яким потрібно заповнити контури пристрою. Якщо обладнання справне, робота займає не більше 30-40 хвилин.


При виявленні поломок, ціна ремонту і заправки кондиціонерів автомобіля визначиться після діагностики. Майстер складе діагностичну карту із зазначеним переліком несправних деталей. Співробітник нашого ДЦ запропонує замовнику всі варіанти вирішення проблеми. Після узгодження з клієнтом, буде виконаний ремонт, а потім і заправка.


У нас Ви зможете заправити кондиціонер фреоном, зробити ремонт кондиціонера і замінити салонний фільтр в найкоротші терміни.

Записуйтеся заповнивши форму або зв'язавшись з нашим менеджером за телефоном 067 378 58 00!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля