Спеціальні сервісні пропозиції корпоративним клієнтам

Акції
Дата публікації: 1 серпня 2023 р.
biznnes_centr_montaznaa_oblast_1

      Toyota BusinessPlus. Це Ваш бізнес-партнер, що наближає Ваш успіх та перевершує очікування. Розуміючи Ваші персональні бізнес-потреби, ми підберемо для Вас потрібний автомобіль, надамо поради та забезпечимо будь-яку необхідну підтримку. 

      Пропонуємо Вам ознайомитись із персональними сервісними пропозиціями для корпоративних клієнтів. які діятимуть протягом серпня 2023 року:

  • ремонт ходової частини із вигодою 10%*;
  • оригінальоне моторне мастило від 315 грн/л.;
  • персональна знижка 10%** на обслуговування для власників автомобілів старше 3-х років.

 

*під вигодою мається на увазі знижена на 10% вартість робіт по ремонту ходової частини. Пропозиція діє в дилерському центрі Тойота Центр Хмельницький, м.Хмельницький, вул.Вінницька 1/1. Ціни вказані без врахування вартості запасних частин.  Актуальні ціни, наявність та інші деталі дізнавайтесь у сервіс консультантів Тойота Центр Хмельницький або за телефоном + 38 067 378 58 00.

**під вигодою мається на увазі знижена на 10% вартість робіт по обслуговуванню авто. Пропозиція діє в дилерському центрі Тойота Центр Хмельницький, м.Хмельницький, вул.Вінницька 1/1. Ціни вказані без врахування вартості запасних частин.  Актуальні ціни, наявність та інші деталі дізнавайтесь у сервіс консультантів Тойота Центр Хмельницький або за телефоном + 38 067 378 58 00.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля